Examenplan - opleidingen koppelen aan templates

Hoe koppel ik de templates voor generieke examenonderdelen, de beroepsspecifieke templates en de templates voor de keuzedelen aan de juiste opleiding?

Wanneer de templates voor de generieke examenonderdelen, de beroepsspecifieke examenonderdelen en de keuzedelen volledig zijn ingericht door centraal beheer kun je ze aan de juiste opleidingen koppelen. Hierdoor wordt het examenplan zichtbaar op de opleidingskaarten. Dit artikel beschrijft hoe je de opleidingen kunt toevoegen aan de templates.

• Log in als administrator
  • Ga naar pakketbeheer > instellingen > generieke templates
  • Open een generiek template uit de lijst.
  • Dit template heeft een balk genaamd; opleidingen. Klik op de balk om de opleidingen te kunnen toevoegen.
  • Klik op selecteer opleidingen
  • Kies de opleiding(en) waarvoor dit template template beschikbaar moet zijn door de checkbox voor de opleiding aan te vinken.
  • Klik daarna op opslaan. De opleiding is nu gekoppeld aan het template.