Examenplan - Beroepsspecifieke examenonderdelen inrichten

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker beroepsspecifieke examenonderdelen inrichten?

Uitleg

Beroepsspecifieke examenonderdelen zijn onderdelen die aan een kwalificatiedossier (crebo, opleidingsnaam of cohort) verbonden zijn. Deze examens kunnen dus slechts aan één crebo of cohort gekoppeld worden.

1. Log in
  2. Kies de rol administrator, schoolbeheerder of examenbureau medewerker
  3. Klik in het menu op Pakketbeheer > Instellingen
  4. In het filter kun je examenplan invullen om meteen op de juiste plek op de pagina terecht te komen.
  5. Klik op het laatste icoon achter Templates voor (beroeps)specifieke examenonderdelen.

6. Klik in het nieuwe scherm dat opent op Nieuw.
  7. Selecteer hier de kwalificatie waarvoor de Template wordt aangemaakt.
  8. Kies voor verantwoording op niveau van kerntaken of werkprocessen.
  9. Klik op de balk opleidingen om de gewenste opleiding te selecteren.
  10. Om de exameneenheden op te voeren dien je de rubriek te selecteren waaronder de exameneenheid wordt aangemaakt. Klik op Nieuwe Exameneenheid en vul de velden in. Als je een reeds eerder ingevulde exameneenheid wilt koppelen dan kun je klikken op Koppel Exameneenheid.
  11. Klik op Opslaan om te bevestigen.