Examenplan - Instellingen beroepsspecifieke templates

Wat betekenen de instellingen die je doet bij het inrichten van een beroepsspecifiek template?

Bij het aanmaken van een beroepsspecifiek template kom je een aantal instellingen tegen. Dit artikel legt uit wat deze instellingen betekenen.
  • Uitstroom: Door te klikken op 'Selecteer HKS' kun je het Crebo dossier selecteren.
  • Varianten: hier kies je de varianten die je aan de templates wilt koppelen. Deze varianten kun je inrichten bij uitstroomvarianten. Zie ook het hulpartikel over de uitstroomvarianten.
  • Alternatieve diploma naam: hier kun je alternatieve naam voor het diploma geven, deze naam wordt getoond op het diploma dat wordt afgedrukt vanuit het menu examenplan > examenplannen.
  • Specifieke examenonderdelen: hier kies je of je het template wilt inrichten op basis van kerntaken of werkprocessen.
  • Omschrijving: hier kun je aanvullende informatie invullen over wat het template kenmerkt. Aan de hand van een infohover wordt deze informatie dan getoond in de overzichten van de examenplannen.
  • Eigen maken: indien je dit aanvinkt is het template niet meer te bewerken door andere gebruikers. Het beheer ligt dan volledig bij de eigenaar van het template. Andere gebruikers zien wie de eigenaar van het template is. Indien de eigenaar het vinkje 'eigen maken' weer uit zet dan is het eigendom verwijderd en kunnen ook andere gebruikers met de bevoegde rollen bewerkingen doen.