Content - Wijzigingen (ander) ongedaan maken

Vraag

Ik heb als docent lesstof ontwikkeld via beheer > content. Deze lesstof is gewijzigd door een andere docent en ik wil deze wijzigingen ongedaan maken.

Uitleg

Via Beheer > Content is het mogelijk om lesstof vorm te geven. Door andere docenten als mede-ontwikkelaar toe te voegen, kunnen meerdere gebruikers gezamenlijk lesmateriaal ontwikkelen. Wanneer er geen mede-ontwikkelaar is toegevoegd, is het ook niet mogelijk voor andere gebruikers om wijzigingen aan te brengen in de content.

Iedere keer dat een gebruiker tijdens het bewerken op 'opslaan' klikt, wordt deze versie automatisch opgenomen onder de knop 'Historie'. Hierdoor is het mogelijk om eerdere versies terug te zetten.

Mogelijke oplossing(en):

Ga naar de betreffende content. Boven de editor zie je de knop ' Historie' staan.

Wanneer je op deze knop klikt, opent zich een pop-up met alle eerdere versies van deze content en met daarbij aangegeven wie de wijzigingen heeft aangebracht. Middels de knop ' Laad deze versie', zijn versies uit het verleden terug te halen.