Verlof aanvragen

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker verlof aanvragen?

Uitleg

Studenten kunnen afhankelijk van de instellingen een verlofaanvraag doen. Dit kan in het menu via  Presentie > Afwezigheidsmeldingen > Een verlof aanvraag doen. Deze aanvraag komt dan binnen bij de presentiebeheerder. Die kan de meldingen als volgt verwerken.

1. Log in als presentiebeheerder
  2. Klik in het menu op Presentie > Verlof aanvragen
  3. Het overzicht van de verlofaanvragen verschijnt nu in beeld. Je kunt de aanvraag aanklikken om het te beoordelen.

Let op: dit is een functionaliteit die te gebruiken is binnen Trajectplanner, maar niet wordt ondersteund binnen Onderwijs Online.