Koppeling student-coach

Vraag

Hoe kan ik de koppelingen student - coach eenvoudig weergeven en aanpassen?

Uitleg

Bij het zoekfilter van gebruikers is het mogelijk om de koppelingen per gebruiker aan te zetten. Hierdoor kun je achter de gebruiker klikken op het symbool 'koppelingen' en zie je in een pop-up waar de gebruiker allemaal aan gekoppeld is.

1. Log in
  2. Klik in het menu op Pakketbeheer > Gebruikers
  3. Klik op de zoekbalk rechts bovenin.
  4. Voer bij rol Coach in en zet 'Toon koppelingen' op Ja.
  5. In het overzicht van de gebruikers bij Pakketbeheer > Gebruikers staat bij iedere regel de kolom koppelingen achteraan. Als je deze aanklikt dan zie je in één oogopslag de koppelingen per gebruiker.

6. Klik op de koppeling bij de betreffende coach, je kan nu eenvoudig meerdere studenten (van bijvoorbeeld een specifieke groep) in één keer aan deze coach koppelen.