Inschrijven van studenten op toetsmomenten

Hoe kunnen studenten zich inschrijven op toetsmomenten?

• Studenten kunnen inschrijven op een toets via school > inschrijven toetsen. Ze kunnen dit doen door de checkbox aan te vinken.
  • Er zijn verschillende kleuren die in dit menu worden gebruik. In de legenda vind je wat deze kleuren betekenen. Klik op legenda om de betekenis van de verschillende kleuren in te zien.
  • Als een student zich wil inschrijven en een inschrijving dient niet goedgekeurd te worden dan is de inschrijving van de student dus meteen definitief.
  • Indien de inschrijving wel goedgekeurd moet worden dan is de inschrijving van de student in aanvraag. Dit wordt dan geel weergegeven.
  • Indien een student een inschrijving wil annuleren kan hij een verzoek indienen door op het rode kruis te klikken. De annulering zal dan bevestigd moeten worden door de school. Tot dat de school dit heeft bevestigd is de regel blauw.Wanneer het verzoek tot annuleren is bevestigd dan wordt de regel rood.
  • Indien een student zijn verzoek tot inschrijving wordt afgekeurd dan wordt de regel oranje

Bewijs van inschrijven afdrukken

Bij inschrijvingen met de status goedgekeurd, in aanvraag en verzoek tot annulering kunnen studenten een bevestiging afdrukken. Dit kan door op de printer te klikken. Wanneer je hierop klikt dan wordt er een pop-up geopend met een PDF bestand. Studenten kunnen dit afdrukken en meenemen naar de toets als bewijs van inschrijving.