Examenplan - Exameneenheid vormen

Hoe kun je de vorm van een exameneenheid instellen?

Er zijn verschillende vormen van exameneenheden. De meest voorkomende zijn het centraal examen en het instellingsexamen. Dit artikel geeft een omschrijving hoe je deze vormen kunt inrichten waarna je ze kunt selecteren bij de instellingen van een exameneenheid.

• Log in als administrator
  • Ga naar pakketbeheer > Instellingen > exameneenheid vormen
  • Klik op het bewerkicoontje om de exameneenheid vormen te beheren
  • Klik op nieuw om een nieuwe exameneenheid vorm aan te maken.
  • Vul de naam in van de vorm die je wilt instellen. Bijvoorbeeld Centraal examen.
  • Selecteer de BRON koppeling indien de examenresultaten vanuit Trajectplanner naar BRON worden gestuurd middels een koppeling.