Examenplan - exameneenheid settings

Hoe kan ik exameneenheid settings inrichten?

Bij het inrichten van exameneenheden in Trajectplanner heb je de mogelijkheid om de setting van een examen vast te leggen. Je kunt bij examensettings denken aan school, bpv, digitaal of extern. In dit artikel wordt omschreven hoe je de setting kunt inrichten.

• Log in als administrator
  • Ga naar pakketbeheer > instellingen > exameneenheid settings
  • Klik op het bewerkicoontje om de exameneenheid settings te beheren
  • Klik op nieuw om een nieuwe setting aan te maken
  • Vul de naam van de setting in en klik daarna op opslaan. Bijvoorbeeld 'BPV'
  • De setting is nu toegevoegd aan de lijst. Je kunt de naam van de setting aanpassen door op de regel te klikken.
  • De setting die je hebt ingericht kun je nu selecteren bij het inrichten van een exameneenheid in generieke of beroepsspecifieke templates of templates voor de keuzedelen.