Start - Dashboard Docent/Mentor

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker het dashboard docent/mentor beheren?

Uitleg

Met de startpagina in Trajectplanner beschik je tot verschillende mogelijkheden. Zo kun je ook het dashboard voor docenten en mentoren beheren. Hoe je dit kunt doen wordt in dit artikel duidelijk.

1. Log in als administrator
  2. Ga naar Pakketbeheer > Instellingen > Docent/Mentor dashboard instellingen.
  3. Klik op bewerken.
  4. De volgende items kun je aan- of uitzetten. Selecteer de modules die je wilt aanzetten en klik daarna op Opslaan.

5. Ga naar Start > Dashboard Docent/Mentor
  6. Selecteer de deelnemer voor wie je het dashboard wilt vullen.
  7. Het dashboard wordt gevuld voor de deelnemer die je hebt gekozen.