Start - Nieuws

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker nieuwsberichten beheren?

Uitleg

Met de startpagina in Trajectplanner beschik je tot verschillende mogelijkheden. Zo kun je een ook een nieuwsbericht aanmaken. Hoe je dit kunt doen wordt in dit artikel beschreven.

1. Log in als administrator
  2. Ga naar Start > Nieuws om bestaande nieuwsberichten te beheren of om nieuwe nieuwsberichten aan te maken. Dit doe je door op nieuw te klikken.

3. Het volgende scherm wordt dan geopend:
    Vul de titel van het nieuwsbericht in. Bij 'Nieuws bericht' vul je het bericht in dat je naar de gebruikers wilt verzenden. Bij geselecteerde typen kies je de rollen die je wilt informeren. Indien je wilt dat de gebruikers hiervan een notificatie ontvangen dan kun je de checkbox bij notificatie aanvinken. Wanneer je het nieuwsbericht vast wilt zetten zet je de checkbox 'Item fixeren' aan. De gebruikers zien het bericht dan als ze inloggen in Trajectplanner. Je kunt hier een start- en einddatum van instellen.

4. Klik op Opslaan en sluiten om het bericht op te slaan.