Tools - Foto's uploaden

Vraag

Hoe kan ik meerdere foto's tegelijkertijd uploaden voor deelnemers of gebruikers?


Uitleg

In Trajectplanner heb je de mogelijkheid om een foto te uploaden voor deelnemers en gebruikers. Deze foto wordt dan weergegeven op de deelnemer- of gebruikerskaart. Wanneer je meerdere foto's tegelijkertijd wilt uploaden kun je dit in een ZIP-bestand aanleveren aan Trajectplanner. Hoe je dat kunt doen lees je in dit artikel. 

  1. Log in als administrator
  2. Ga naar Pakketbeheer > Tools
  3. Ga naar Foto's uploaden

  4. De foto's die je wilt uploaden moeten door Trajectplanner te herkennen zijn. Daarom dient de bestandsnaam van de foto te corresponderen met het deelnemernummer. De foto van de deelnemer met deelnemernummer 01 moet dus opgeslagen zijn met de naam 01.  De foto's die je wilt aanbieden dien je samen op de computer op te slaan in een ZIP-bestand. 
  5. Dit bestand kun je vervolgens uploaden in Trajectplanner met de tool Foto's. Klik op 'Bestand kiezen' om het aangemaakte ZIP-bestand aan te leveren. Kies bij type gebruiker of het gaat om gebruikers of om deelnemers. Bij overschrijven kies je of bestaande foto's overschreven moeten worden of juist niet. Klik tot slot op Uploaden. 
  6. Na het uploaden geeft Trajectplanner een overzicht van de bestanden die zijn overschreven.