Uitleg icoontjes rechtsboven in het scherm

Vraag:

Wat betekenen de icoontjes die ik rechtsboven in het scherm zie staan als ik ben ingelogd?

Uitleg

Nadat je bent ingelogd zie je rechtsboven in het scherm verschillende icoontjes. Wat betekenen deze icoontjes? Dit artikel geeft uitleg.

1. Wanneer je op het vraagteken klikt word je doorgestuurd naar het gebruikersportaal van Fringe. Hier vind je artikelen, how to guides en instructiefilmpjes.
  2. Wanneer je op het sterretje klikt dan kun je een snelkoppeling maken naar Trajectplanner.
  3. De afbeelding naast de ster geeft de foto van jouw profiel weer. Wanneer er een foto is geĆ¼pload door de onderwijsinstelling zal deze hier zichtbaar zijn.
  4. Naast de afbeelding wordt de rol waarin je je bevindt weergegeven.
  5. Naast de rol vind je de school waarin je je bevindt.
  6. Helemaal rechts zie je de knop uitloggen. Klik hierop als je Trajectplanner wilt verlaten. Let op: Wanneer er gebruik gemaakt wordt van een SSO-koppeling is de knop uitloggen niet zichtbaar.