Verwijzingen

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker verwijzingen aanmaken?

1. Log in
  2. Klik in het menu op Begeleiding > Verwijzingen
  3. Klik op Nieuw
  4. Selecteer een deelnemer voor wie je een verwijzing wilt aanmaken. Dat kan door in de lijst op de gewenste deelnemer te klikken. Door middel van de zoekbalk worden de resultaten gefilterd.

5. Er opent een pop-up met gegevens van de student. De velden met betrekking tot de verwijzing kunnen hier worden ingevuld.

6. Indien de verwijzing urgent is kun je dat aangeven door het aan te vinken.
  7. Klik op doorsturen naar personen om aan te geven naar wie er doorverwezen gaat worden. De juiste persoon kan geselecteerd worden met behulp van de zoekbalk.
  8. Indien nodig kan ook een tweedelijns coördinator geselecteerd worden door op onderstaande knop te klikken.
  9. De toegankelijkheid van de verwijzing kan op verschillende manieren worden ingesteld. Klik de gewenste optie aan. Er kan tevens worden aangegeven of dit zichtbaar is voor de student.
  10. Klik op opslaan
  11. Bij verloop zijn de opgeslagen gegevens terug te zien. Scrol hiervoor iets naar beneden.
  12. Klik op sluiten om terug te keren naar het overzicht van Verwijzingen
  13. Klik op vernieuwen. Hierdoor verschijnt de verwijzing in de lijst. Door erop te klikken kan de verwijzing weer worden aangepast of ingezien worden.