Notities vastleggen

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker notities vastleggen?

Uitleg

Notities kunnen worden vastgelegd op de deelnemerskaart. Deze notities kan de deelnemer zelf niet zien.

1. Log in
  2. Klik in het menu op studievoortgang > deelnemers
  3. Klik de student aan voor wie de notitie zal worden vastgelegd. De zoekbalk rechts bovenin kan helpen met filteren in de lijst.
  4. De pop-up genaamd studievoortgang van de desbetreffende student opent. Klik in het menu aan de linkerkant op notities.

5. Klik op Nieuw
  6. De pop-up genaamd Notitie opent. Vul de onderstaande velden in.
  7. Klik op Opslaan en sluiten om de notitie op te slaan