Groepsgegevens exporteren

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker de registratie van groepen vastleggen?

Uitleg

De groepen die in het programma zijn aangemaakt kunnen geregistreerd worden. Zo kunnen er bijvoorbeeld overzichten worden geĆ«xporteerd van de klasindelingen.

1. Log in
  2. Klik in het menu op School > Groepen
  3. De lijst met groepen die zijn aangemaakt verschijnt in beeld
  4. Boven in beeld zie je de knop Exporteer. Klik hier op.

5. Als je klikt op exporteer wordt de lijst met groepen geĆ«xporteerd naar een bestand naar keuze. Namelijk XLS, PDF of CSV. Bovendien kun je ervoor kiezen om alle pagina's te exporteren of alleen de huidige pagina. Klik op Exporteer om door te gaan.
  6. Het gekozen export-bestand verschijnt nu in beeld