Keuzeproces valideren

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker het keuzeproces valideren?

Uitleg

Keuzeprocessen worden ingediend door studenten en dienen gevalideerd te worden.

1. Log in
  2. Klik in het menu op Examenplan > Keuzeproces vaststellen
  3. Je ziet nu een lijst van deelnemers met daarbij hun opleiding en hun examenplan. Je kunt op de deelnemers klikken om meer informatie in te zien.
  4. Vanuit het overzicht kan het keuzeproces gevalideerd worden. Je hebt namelijk de keuze om het keuzeproces af te wijzen of goed te keuren. Dit kan door op de knoppen te klikken die boven de lijst staan.