Startprofiel fixeren/uitschakelen

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker een startprofiel dat door een deelnemer is aangeleverd fixeren of uitschakelen?

Uitleg

Aan de hand van een startprofiel kan een deelnemer aan het begin van de opleiding vrijstellingen aanvragen. De deelnemer levert hiervoor bewijslast in. Nadat alle aanvragen zijn beoordeeld wordt het startprofiel gefixeerd en kan het niet meer worden bewerkt. Er kan ook voor gekozen worden om het startprofiel uit te schakelen.

1. Log in
  2. Klik in het menu op Pakketbeheer > Modules
  3. Je komt nu terecht in het overzicht 'Menu items beheren'. Klik in het overzicht op Planning
  4. Er worden nu tabbladen geopend onder Planning
  5. Het startprofiel kan worden uitgeschakeld door het vinkje uit te zetten. Dit doe je door erop te klikken.