Opdrachten met feature inleverloket en koppeling aan toets

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker een opdracht aanmaken met feature inleverloket en met een koppeling aan een toets?

Uitleg

Deze feature is alleen van toepassing op de HO-omgevingen van Trajectplanner

1. Log in
  2. Klik in het menu op School > Opdrachten
  3. Klik op Nieuw
  4. Er opent een pop-up genaamd, Nieuwe opdracht. Vul onderstaande velden in; de opdrachtcode, de naam van de opdracht, de instructie, de manier waarop de opdracht wordt afgerond, de weging, SBU, of de opdracht actief is, wie er verantwoordelijk is voor de opdracht en of de opdracht in verband is met een stage.

5. Klik op Opslaan
  6. Klik in dezelfde pop-up nu op specificaties. De onderstaande velden kunnen worden ingevuld; een omschrijving van de opdracht, de leeftijdscategorie, het niveau, de competenties, of er sprake is van individueel werk of groepswerk en de werkvorm.
  7. Klik op Opslaan
  8. Klik in dezelfde pop-up op Bestanden. Hier kunnen bestanden die voor de opdracht nodig zijn worden geüpload.
  9. Klik op Bestanden uploaden. Er opent dan een pop-up waarin je de gewenste bestanden kunt selecteren en uploaden.
  10. Klik op Opslaan
  11. Klik op Links. Het onderstaande scherm opent. Klik op Nieuw om een nieuwe link te voegen.
  12. Klik op Opslaan
  13. Klik op Koppel. Hier wordt de opdracht aan de gewenste opleiding en onder het gewenste vak gehangen. Klik op nieuw om de juiste koppeling te maken.
  14. Klik op Opslaan
  15. Klik op Inleverperiodes. Klik op nieuw om een nieuwe inleverperiode aan te maken.
  16. Het volgende scherm opent; Selecteer de juiste data waarbinnen de opdracht mag worden ingeleverd. Klik vervolgens op opslaan.
  17. Klik op Opslaan en sluiten
  18. De opdracht die nu is aangemaakt kan worden gekoppeld aan een toets. Klik in het menu op School > Toetsenoverzicht.
  19. Klik op Nieuw
  20. Er opent een scherm waarin de opleiding en het vak geselecteerd kunnen worden. Klik de gewenste opleiding en het vak aan.
  21. De volgende velden kunnen worden ingevuld. Klik hierna op Opslaan.
  22. Klik op Toetskenmerken en daarna op Nieuw
  23. Het volgende scherm opent. Vul de velden in en klik op Opslaan. Klik op Toetsmoment Opties voor gewenste opties met betrekking tot de toets.
  24. Klik op Opslaan en sluiten om terug te keren naar het toetsmenu.
  25. Klik op opdrachten om de zojuist aangemaakte opdracht te koppelen aan de toets. Klik hiervoor op selecteer
  26. Selecteer de opdracht en klik op Opslaan
  27. Klik op Opslaan en sluiten