Opdrachten inleveren

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker opdrachten inleveren?

Uitleg

Deelnemers kunnen opdrachten inleveren bij de desbetreffende student.

1. Log in
  2. Klik in het menu op opdrachten > mijn opdrachten
  3. Er verschijnt een lijst met opdrachten in beeld. Klik op de opdracht die je wilt inleveren. Als deze opdracht er niet bij staat klik dan op kies vakken. Hier kun je het vak selecteren waar de opdracht bij hoort om deze dan alsnog aan de lijst toe te voegen. Klik nadat je dit gedaan hebt op opslaan en sluiten.

4. Selecteer de opdracht uit de lijst door erop te klikken. Er opent een pop-up genaamd; activiteit 'naam opdracht'. Onder activiteit info is de waarderingscategorie te vinden.
  5. Klik onder mijn bewijzen op Selecteer.
  6. Er opent een pop-up genaamd ' Archief'. Klik op Bestanden uploaden. Het bestand verschijnt nu in de lijst.
  7. Klik het bestand aan. Je keert nu terug naar het menu van de opdracht.
  8. Klik op Vragen om waardering. Selecteer dan de docent die de opdracht dient na te kijken.