Leerroute samenstellen deelnemer

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker de leerroute van een deelnemer samenstellen?

Uitleg

Dit artikel is alleen van toepassing op VMBO omgevingen. Binnen een opleiding kunnen verschillende leerroutes worden ingesteld voor de deelnemers. Dit kan per deelnemer verschillend zijn.

1. Log in
  2. Klik in het menu op school > opleidingen
  3. Selecteer de gewenste opleiding door erop te klikken, de zoekbalk rechts bovenin kan helpen om te filteren in de opleidingen.
  4. De pop-up genaamd Opleidingsstructuur opent. Klik in het menu aan de linkerkant op deelnemers.

5. De lijst met deelnemers verschijnt nu in beeld. Klik de gewenste deelnemer aan om de leerroute voor samen te stellen. De zoekbalk rechts bovenin kan helpen met filteren.
  6. De deelnemerskaart van de gekozen deelnemer opent nu. In het menu aan de linkerkant kun je klikken op leerroute
  7. Kies de opleiding waar de leerroute aangehangen moet worden, staat de goede opleiding niet in beeld dan klik je op het pijltje om een andere te selecteren.
  8. Klik op Vakken toevoegen aan de leerroute
  9. Selecteer de gewenste module(s), dat kan door de onderstaande zoekbalk te gebruiken. Als de module al in de lijst staat kun je deze meteen aanvinken.
  10. Klik op Selecteer
  11. De modules verschijnen nu in het overzicht van Leerroute op de deelnemerskaart