Opdrachten waarderen

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker opdrachten waarderen?

Uitleg

Deelnemers kunnen hun opdrachten inleveren bij docenten die aan deze opdrachten zijn gekoppeld. De docent kan deze opdrachten vervolgens waarderen.

1. Log in
  2. Klik in het menu op waarderingen > waarderingsaanvragen
  3. De lijst met nieuwe aanvragen verschijnt nu in beeld. Klik op de opdracht die je wilt waarderen.
  4. Een pop-up genaamd, waarderingsaanvraag opent. Klik op het bestand dat de leerlingen heeft ingeleverd om de opdracht te openen.

5. Onderin de pop-up kan de waardering worden ingevuld. Vul het gewenste cijfer of waarderingsoptie in en klik dan op Waarderen.
  6. Het scherm wordt vernieuwd, je kunt zien dat de waardering is opgeslagen en toegevoegd in het scherm. De student krijgt hier nu een melding van.
  7. Klik op sluiten om terug te gaan naar het overzicht.