Toetsen waarderen

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker toetsen waarderen?

Uitleg

Toetsen die zijn gekoppeld aan bepaalde vakken kunnen door docenten worden gewaardeerd.

1. Log in

2. Klik in het menu op Waarderingen > Toetswaarderingen. Bij het openen van dit menu verschijnt er een overzicht van alle opdrachten en toetsen. Om hier makkelijk in te zoeken kan het zoekfilter gebruik worden.
  3. Selecteer de toets die je wilt waarderen door erop te klikken.
  4. De pop-up, genaamd toets waarderen opent. Het vak en de gewenste toets kan worden geselecteerd.

5. Afhankelijk van de waarderingsinstellingen kan een waardering of een cijfer worden toegekend aan de toets. In het geval van een cijfer ziet dat er als volgt uit.
  6. Klik op Opslaan en sluiten om de waardering op te slaan.