Groepsdeelname verplaatsen

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker deelnemers uit de groep verplaatsen?

Uitleg

Het kan voorkomen dat je deelnemers in meerdere groepen wilt plaatsen of dat je deelnemers van de ene naar de andere groep wilt verplaatsen.

1. Log in
  2. Klik in het menu op School > Groepen
  3. Klik de groep aan waarvan je de deelnemers wilt verplaatsen door op de regel te klikken. Als er veel groepen in de lijst staan kun je op naam van de groep zoeken rechts bovenin de zoekbalk.

4. De pop-up, genaamd Groepskaart opent zodra je op een groep klikt. In het menu aan de linkerkant kun je nu op Deelnemers klikken.

5. Klik op Verplaats (groep)
  6. Je komt nu bij de eerste stap van Groep verplaatsen. In de lijst kun je de deelnemers selecteren die je wilt verplaatsen door het vierkantje voor de naam aan te vinken.
  7. Vervolgens kom je bij de tweede stap. Selecteer de groep die je wilt verplaatsen.
  8. Tenslotte kun je bij stap 3 de data van de groep aanpassen.
  9. Klik op verplaatsen om de wijzigingen op te slaan.