Opdrachten aanmaken

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker opdrachten aanmaken?

Uitleg

Aan vakken kunnen opdrachten worden gekoppeld.

1. Log in
  2. Klik in het menu op School > Opleidingen
  3. Klik op de opleiding waarvoor je opdrachten wilt aanmaken. Er opent een pop-up, genaamd Opleidingsstructuur.
  4. Klik in het menu aan de linkerkant op Vakken.
  5. Klik op het vak waarvoor je de opdrachten wilt aanmaken. Er opent een pop-up, genaamd Vak
  6. Klik in het menu aan de linkerkant op Lesblokken
  7. Klik op het lesblok waarvoor je de opdrachten wilt aanmaken. Er opent een pop-up, genaamd Lesblok.
  8. Klik in het menu aan de linkerkant op Opdrachten.
  9. Klik op nieuw. Er opent een pop-up, genaamd Nieuwe opdracht.
  10. In de velden kan de opdrachtcode, de opdrachtnaam en een instructie worden ingevuld. Ook kun je hier aangeven op welke manier de opdracht zal worden beoordeeld.
  11. Klik op Opslaan
  12. De opdracht is nu toegevoegd in het lesblok. Door op de opdracht te klikken kunnen specificaties, bestanden, links en koppelingen gemaakt worden.