Lesmomenten aanmaken

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker lesmomenten aanmaken binnen een opleiding?

Uitleg

Binnen een periode kunnen verschillende lesmomenten worden aangemaakt.

1. Log in
  2. Klik in het menu op School > Opleidingen.
  3. Maak een nieuwe periode aan door op nieuw te klikken (In het artikel 'Nieuwe periode aanmaken' vindt je hoe je dat kunt doen). Of selecteer een reeds aangemaakte periode door in de lijst op de regel te klikken.

4. Er opent nu een pop-up, genaamd Periodekaart. Klik hier in het menu aan de linkerkant op Lesmomenten
  5. Klik op nieuw om een nieuw lesmoment aan te maken.
  6. Vul de velden in die verschijnen in de pop-up, genaamd Nieuw lesmoment
  7. Klik op Opslaan om het lesmoment te bevestigen.

Let op: dit is een functionaliteit die te gebruiken is binnen Trajectplanner, maar niet wordt doorgestuurd naar Onderwijs Online