Docent koppelen aan vak

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker een docent koppelen aan een vak?

Uitleg

Docenten dienen in het programma gekoppeld te zijn aan vakken.

1. Log in
  2. Klik in het menu op School > Opleidingen. De lijst met reeds toegevoegde opleidingen verschijnt nu in beeld.
  3. Klik op de opleiding waarbinnen je een docent aan een vak wilt koppelen. Een pop-up van deze opleiding verschijnt nu in beeld.
  4. Klik in het menu aan de linkerkant op Vakken.
  5. Klik op Koppel Docent/Vak
  6. Er verschijnt een lijst met docenten in beeld. Selecteer de docent die je aan het vak wilt koppelen door de juiste naam aan te vinken.

7. Klik onderin het scherm op Selecteer
  8. Je keert nu terug naar de pop-up van de opleiding, de opleidingsstructuur. Je ziet de vakken die zijn toegevoegd aan de opleiding. De docent die aan het vak gekoppeld is staat achter de naam van het vak. De docent is dan gekoppeld aan het vak.