Ziekmeldingen verwijderen

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker ziekmeldingen verwijderen?

Uitleg

Als er een ziekmelding is geregistreerd die achteraf niet blijkt te kloppen dan kan deze ziekmelding ongedaan worden gemaakt.

1. Log in
  2. Klik in het menu op Pakketbeheer > Instellingen
  3. Vul in de zoekbalk 'Ziekmelding' in om de resultaten te filteren.
  4. Klik op het laatste symbool achter Ziekmeldingen verwijderen.
  5. De pop-up Ziekmeldingen verwijderen opent. Selecteer de deelnemer van wie je een overzicht van ziekmeldingen wilt zien. Dat kan door de deelnemer in de lijst aan te klikken of door op naam te zoeken in de zoekbalk.

6. Als je een deelnemer selecteert opent het onderstaande scherm.
  7. Selecteer de periode in de lijst en klik dan op Verwijder geselecteerde periode(s)