Extra tijd categorieën aanmaken

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker extra tijd categorieën aanmaken?

Uitleg

Het kan voorkomen dat een deelnemer recht heeft op extra tijd. Er kunnen verschillende categorieën worden aangemaakt wat aangeeft waarom deze deelnemer extra tijd krijgt.

1. Log in
  2. Klik in het menu op Pakketbeheer > Instellingen
  3. Klik in het zoekveld op presentie om de resultaten te filteren.

4. Klik op het laatste symbool achter Extra tijd categorieën.
  5. Er opent een pop-up genaamd; Extra tijd categorieën. Klik op nieuw om een nieuwe categorie aan te maken.
  6. Vul onderstaande velden in en klik daarna op OpslaanLet op: dit is een functionaliteit die te gebruiken is binnen Trajectplanner, maar niet wordt ondersteund binnen Onderwijs Online.