Deelnemer koppelen aan BPV

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker een deelnemer koppelen aan een BPV plek?

Uitleg

Als deelnemers stage gaan lopen zullen ze in het programma gekoppeld moeten worden aan de juiste BPV relatie.

1. Log in
  2. Klik in het menu op BPV > stages/werkplekken
  3. Klik op nieuw
  4. In de pop-up die opent kun je de deelnemer selecteren. Je kunt een deelnemer uit de lijst klikken of in de velden filteren op deelnemers door te zoeken op filter, klas of crebo.

5. Als je de deelnemer heeft geselecteerd dan kun je de BPV relatie selecteren. Wederom kun je kiezen uit de lijst of filteren door de naam of categorie van de BPV in te vullen in de velden.
  6. Klik op Opslaan en sluiten
  7. Klik op de naam van de deelnemer, je komt dan terecht op de BPVkaart.
  8. Klik op Praktijkopleider.
  9. Klik op Nieuw
  10. Selecteer de contactpersoon en klik op Koppel Praktijkopleider
  11. Klik op BPV-docent.
  12. Klik op nieuw om een nieuwe BPV-docent toe te voegen.
  13. Selecteer de gewenste BPV-docent en klik op opslaan.
  14. Als alle gegevens succesvol zijn vastgelegd kan de stage definitief worden gemaakt. Klik hiervoor op Stage definitief maken. Hiermee wordt de stage naar het KRD toegestuurd en wordt deze met DUO uitgewisseld.