OBO

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker OBO bestanden toevoegen?

Uitleg

Dit artikel is alleen van toepassing op HO-omgevingen. Bij OBO worden bestanden klaargezet door DUO die door de onderwijsinstelling zijn aangevraagd. Aan de hand van dit bestand kun je als onderwijsinstelling controleren of er verschillen zijn tussen de studentenadministratie van DUO en de studentenadminstratie van de onderwijsinstelling. Op basis van de inschrijvingen die bij DUO bekend zijn ontvangt de onderwijsinstelling geld. Dit betreft een momentopname.

1. Log in
  2. Klik in het menu op Studentenadministratie > OBO
  3. Klik op Nieuw om een bestand van DUO in te lezen.

4. Het volgende scherm wordt geopend. Er kan een keuze gemaakt worden tussen een OBO-bestand en een Analysebestand.
  5. Klik op bestand kiezen en selecteer het bestand dat je wilt uploaden.
  6. Klik op Opslaan