Inschrijving en aanmelding

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker aanmeldingen en inschrijvingen beheren?

Uitleg

1. Log in
  2. Klik in het menu op Studentenadministratie > Aanmeldingen
  3. Klik op Nieuw
  4. De pop-up genaamd, Nieuwe aanmelding opentVul de onderstaande velden in.
  5. Klik op Volgende
  6. Vul onderstaande velden in.
  7. Klik op Volgende
  8. Vul onderstaande velden in.

9. Klik op Volgende
  10. Vul onderstaande velden in.
  11. Klik op Volgende
  12. Er verschijnt nu een overzicht van de informatie die is ingevuld. Controleer deze informatie.
  13. Vink onderaan de pagina om de gegevens te bevestigen.
  14. Klik op Opslaan
  15. De gegevens zijn opgeslagen. Het volgende overzicht komt tevoorschijn. Klik op Inschrijvingen in het menu aan de linkerkant.
  16. Klik op Nieuw om een inschrijving te doen.
  17. De pop-up, genaamd Nieuwe Inschrijving wordt geopend. Klik op Selecteer een opleiding
  18. Kies een opleiding uit de lijst door erop te klikken of gebruik eerst het zoekveld om te filteren in de opleidingen.
  19. Vul de opleidingsgegevens in en klik op Opslaan en sluiten