Sjablonen gebruiken

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker sjablonen gebruiken?

Uitleg

Bij de instellingen kunnen sjablonen worden aangemaakt. Deze kunnen gebruikt worden in de communicatie naar prospect of deelnemers.

1. Log in
  2. Klik in het menu op Pakketbeheer > Instellingen
  3. De zoekbalk kan worden gebruikt om de resultaten te filteren. Vul hier sjablonen in.

4. Klik op het laatste icoon om de sjablonen te bewerken.
  5. De volgende pop-up wordt geopend. De lijst met sjablonen verschijnt in beeld. Bestaande sjablonen kunnen bekeken worden door op het oogje achter de sjabloon te klikken. De achterste afbeelding op de regel (pen en papier) biedt de mogelijkheid om de sjablonen te bewerken.
  6. Er kan ook een nieuwe sjabloon worden toegevoegd. Klik in de pop-up op Nieuw.
  7. De volgende pop-up wordt geopend. Je kunt hier ten eerste de naam van het sjabloon invullen. Daarna kan het type sjabloon worden gekozen; e-mail, brief, PDF of algemeen. Verder kan de taal worden ingesteld, de huisstijl en waarvoor het sjabloon beschikbaar is. Als alle velden zijn ingevuld kun je ervoor kiezen om het bericht alleen naar ouders te versturen. Klik op opslaan om het sjabloon te creëren.
  8. Het sjabloon verschijnt nu in de lijst en kan gebruikt worden.