API-LOG

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker een overzicht inzien van de API-LOG?

Uitleg

De API functie van Trajectplanner wordt gebruikt om verschillende gegevens in te lezen vanuit de externe bronnen. Deze webservice wordt standaard aangeboden in de applicatie. Als er iets mis gaat in de koppeling dan wordt dit gelogd.

1. Log in als Administrator
  2. Klik in het menu op Pakketbeheer > Tools > TP API LOG
  3. De pop-up genaamd TP API Log verschijnt in beeld.
  4. Het filter kan worden gebruikt om een specifiek resultaat te zoeken. Indien er resultaten in de lijst aanwezig zijn kun je hierop klikken.
  5. Er opent een pop-up genaamd TP-API-LOG. Hier zie je de Technische en Inhoudelijke informatie van de fout.