Wisselen van rol

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker wisselen van rol?

Uitleg

Binnen Trajectplanner wordt gebruik gemaakt van verschillende rollen. Deze rollen kunnen aan gebruikers worden toegekend. Op deze manier wordt er een onderscheid gemaakt in de rechten die een gebruiker heeft.

1. Log in
  2. Klik rechtsboven in het menu op de rol die je op dat moment hebt. Bijvoorbeeld Administrator.
  3. De verschillende rollen verschijnen in het scherm. Door de gewenste rol aan te klikken wordt er gewisseld van rol. Let op! Dit kan alleen als je de rechten hebt voor deze rol.