Profiel - Instellingen persoonlijk profiel en doorsturen notificaties

Vraag

Ik zou als gebruiker graag persoonlijke informatie willen aanpassen in de omgeving, bijvoorbeeld wanneer mijn telefoonnummer is gewijzigd o.i.d.

Uitleg

Het is mogelijk om op 2 plekken in de omgeving persoonlijke informatie over jezelf in te vullen en aan te passen; via het Netwerk en Profiel. Binnen de onderwijsinstelling zijn er keuzes te maken welke informatie er moet worden getoond ('Inschakelen') en welke door gebruikers zelf aan te passen is ('Bewerkbaar'). Deze instelling zijn aan te brengen via Beheer > Instellingen. Deze actie kunnen alleen uitgevoerd worden door de functioneel beheerder binnen een onderwijsinstelling.

Mogelijkheden

1. Aanpassingen aan het persoonlijk profiel

Rechtsboven in de applicatie kun je via het uitklap menu naar de persoonlijke profielkaart. Binnen dit profiel zijn persoonlijke voorkeuren aan te passen, kun je een profielfoto uploaden/wijzigen en persoonlijk gegevens wijzigen. Per onderwijsinstelling kan het verschillen welke informatie je als gebruiker zelf kunt aanpassen. De informatie die hier is ingevuld is zichtbaar voor andere gebruikers via 'Netwerk'. Wanneer een gebruiker informatie invult over zijn Twitter/ Skype en Linkedin account, kunnen andere gebruikers hier via het Netwerk op doorklikken en direct contact leggen. In dit persoonlijke profiel kan ook aangegeven worden of de gebruikers e-mailberichten wil ontvangen van de notificaties die hij ontvangt in de applicatie. Bij een dagelijkse update mail ontvangt de gebruiker eenmaal per dag een mail met hierin een bundeling van de notificaties van die dag.
  2. Extra informatie Netwerk

Wanneer een gebruiker voor het eerst door de applicatie heen klikt en hierbij het menu item 'Netwerk' opent, verschijnt er een pop-up scherm met mogelijke invulvelden om je profiel compleet te maken. De informatie die hier wordt ingevuld, kan altijd aangepast worden via Mijn profiel (stap 1). De informatie de de gebruiker invult, is voor andere gebruikers zichtbaar wanneer de profielkaart wordt geopend via 'Netwerk'.