Informatie - Inhoud document wordt niet volledig overgenomen

Vraag

Wanneer ik de inhoud van bijvoorbeeld een Word-document probeer te kopiëren in de module 'Informatie' ontbreekt een deel van de informatie. Hoe kan dat?

Uitleg

Er is een limiet verbonden aan het maximale aantal tekens per pagina in de informatie-module. De limiet bedraagt .... tekens. Daarnaast is het zo dat de editor (tekstverwerker) in OnderwijsOnline niet alle functionaliteiten ondersteund als in Word worden aangeboden. Dit kan ervoor zorgen dat opmaak uit het originele bestand onjuist wordt overgenomen.

Ons advies is om gebruik te maken van de knop 'plakken vanuit Word'. Met deze functie wordt de opmaak die overgenomen kan worden, meegenomen naar OnderwijsOnline. Instellingen die niet worden ondersteund, hebben zo minder invloed op de opmaak.

Maak gebruik van Subpagina's!

Om toch meer informatie kwijt te kunnen in de informatie module en ervoor te zorgen dat dit een overzichtelijk geheel blijft voor de lezers, is een tip om gebruik te maken van subpagina's.

• Geen het informatie item een titel - dit is de algemene pagina
  • Voeg onderin subpagina's toe - hieraan zijn geen limieten verbonden