Begeleiding - Bestanden toevoegen

Vraag

Als docent wil ik graag een bestand toevoegen aan een begeleidingsnotitie die ik heb gemaakt in de module 'Begeleiding'. Ik kan echter niet vinden waar ik dit moet doen.

Algemene uitleg

Op dit moment is het enkel mogelijk gespreksverslagen toe te voegen aan de module Begeleiding. Het toevoegen van bestanden is (nog) niet mogelijk. Enkele instellingen die nu wel aan te geven zijn:

Toestemming voor student om te reageren

Wanneer deze optie wordt open gezet, kan de student reageren op het begeleidingsverslag van de docent.

Begeleidingsverslag verbergen voor de student

Wanneer je een notitie voor jezelf wilt maken over de begeleiding van een student, is het mogelijk om deze notitie af te schermen.