Opdrachten - Doorsturen opdrachten naar Trajectplanner

Vraag

Als onderwijsinstelling hebben wij de koppeling met Trajectplanner aanstaan, waarna in OnderwijsOnline ingeleverde opdrachten worden doorgestuurd naar dit pakket. Waar komen deze bestanden terecht?

Uitleg

De ingeleverde opdrachten worden niet standaard doorgestuurd naar Trajectplanner. Hiervoor moet een koppeling aangezet worden, waarna Trajectplanner als een soort extra archief werkt. Binnen OnderwijsOnline worden de opdrachten overigens ook altijd bewaard.

De doorgestuurde opdrachten komen op twee plekken binnen Trajectplanner terecht:

1. Als document bij de bewuste opdracht, je kunt hierbij wanneer je ook opdrachten mag waarderen in dit pakket.

• Log in bij Trajectplanner > kies voor bijvoorbeeld de rol 'Docent' > Open het menu Waarderingen > Opdracht waarderingen
  • Open de juiste groepskaart & opdracht > je ziet in bovenstaande kolom 'Bestanden', hieronder komen de ingeleverde documenten terecht bij de juiste student.

2. In het archief van de student. Hier kan alleen de student zelf de documenten terugvinden.

• Log in bij Trajectplanner als gebruiker > Open het menu Archief > Mijn bestanden
  • Er is een mapje 'OnderwijsOnline' aangemaakt, wanneer je deze opent vind je de ingeleverde documenten terug